Den perfekta presenten till gitarrälskaren

God morgon, god morgon och välkommen hit. Jag tänkte idag ge er ett perfekt presenttips till alla som spelar gitarr, ett tips som jag vet fungerar eftersom jag själv gjort det. Jag specialbeställde nämligen en gitarr från en gitarrbutik i Uddevalla som present till min brorson när han fyllde 15 år förra veckan. Om du skulle vilja mer om företaget efter det här inlägget kan du få mer information här.

För några veckor sedan hade jag panik över att hitta den perfekta presenten till min brorson som även är min gudson till hans födelsedag. Jag vet att han länge haft ett stort intresse för musik och är en riktigt duktig gitarrspelare så jag ville köpa någonting som hade med musik att göra. Jag hittade företaget Mås Instrumentmakeri som har en gitarrbutik i Uddevalla bland annat och jag hörde att de kunde skapa en gitarr utifrån kundens önskemål och behov. Att beställa en specialgjord gitarr till min brorson skulle bli den perfekta presenten så jag valde att lägga in en beställning, jag hade riktig tur med att den skulle bli färdig till hans födelsedag. Väl på kalaset när han fick den tappade han hakan, han blev helt mållös över sin nya gitarr. Han började direkt spela på den och han uttryckte hur mycket han älskade den, den var ju trots allt specialgjord till honom och det finns ingen annan som har en exakt likadan. Jag vill rikta ett stort tack till denna gitarrbutik i Uddevalla som verkligen hjälpte mig att hitta den perfekta födelsedagspresenten som fick min brorson lyckligast på jorden, om du också har någon i familjen som älskar att spela gitarr som du söker en perfekt present till är det här stället för dig att gå till.