4 Tassarnas Trim

Hej åter igen, alla mina glada och trevliga läsare, och välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av det stora vida nätet där jag i de allra flesta fallen skriver om lite allt möjligt, från tankar och idéer till saker som jag bara helt enkelt känner för att dela med mig av. Idag tänkte jag skriva lite om någonting som jag vet att en hel del av mina läsare och deras hundar skulle kunna dra nytta av. Det jag pratar om är nämligen ett hundtrim i Helsingborg som med en unik tvättanläggning erbjuder trim och tvätt för alla som har ett intresse eller behov av mycket eller lite hjälp med att trimma eller bada deras hundar. Man kan även på ett mycket lätt sätt erhålla en gratis kloklippning ifall det skulle vara så att du har en hund som tycker att det här är någonting som är extra läskigt och obehagligt.

Då kan det vara väldigt skönt att ta hjälp av någon som med erfarenhet, kunskap och omsorg kan hjälpa dig med din hund och att ta hand om den på bästa möjliga sätt då den känner sig rädd eller obekväm vid just kloklippning. Jag kan verkligen rekommendera det här stället till alla er som hörde av er i ett inlägg för ett par veckor sedan där jag lite snabbt och i förbifarten nämnde att jag gick till ett hundtrim här i Helsingborg. Det är oerhört kul att ni kommer till mig med frågor och funderingar och jag försöker alltid mitt allra bästa med att svara er och att vara så behjälplig som möjligt. Dock så kände jag att det kunde vara en god idé att även slänga in ett eget och dedikerat inlägg där jag kan länka det här hundtrimmet till alla som har en hund och är intresserade av dess tjänster.